Izdelava spletnih strani

Utrite si svojo pot na svetovni splet.

Izdelava spletnih strani

Se želite predstaviti na svetovnem spletu?

Vašemu poslu gre verjetno precej dobro – pa si predstavljate, kako bi se poslovanje lahko razcvetelo, če bi pri njem uporabljali tudi svojo novo ali prenovljeno spletno stran? Predstavitev na svetovnem spletu vam omogoča, da svoje potencialne stranke lažje seznanite z vsemi svojimi konkurenčnimi prednostmi, te pa vas tako lažje in hitreje najdejo. Spletna stran je marketinško orodje, ki nenehno dela za vas – in to z minimalnim finančnim vložkom. Če smo vas prepričali, da brez spletne strani dandanes praktično ne obstajate, vas vabimo, da se nam oglasite. Ponujamo izvedbo spletnih strani, ki prepričajo vaše stranke. Pri izdelavi se prilagodimo vašim potrebam in željam; vaša spletna stran je tako lahko le osebna vizitka ali pa obsežna stran, opremljena s celo kopico informacij, ki jih potrebujejo vaše stranke.

Oglasite se nam – pripluli vam bomo naproti in vam pomagali do večjih uspehov.

  • zps_thumb
  • spolnost2_thumb
  • enx_thumb
  • murksli_thumb

V 8 preprostih korakih do vaše nove spletne strani

Se že nekaj časa odločate za izdelavo spletne strani, pa zato preprosto ne najdete časa ali energije? Z našo pomočjo je celoten proces precej bolj enostaven – do nove spletne strani vas pripeljemo že v osmih preprostih korakih. Seveda vam z odličnimi idejami, koristnimi nasveti in odgovori na vsa vaša vprašanja stojimo ob strani ob prav vsakem koraku.

1Uvodni sestanek
Na uvodnem sestanku se pogovorimo o vaših željah in vam predstavimo rešitve, ki kar najbolj ustrezajo vašim potrebam. Skupaj z vami določimo cilje, roke in obveznosti obeh strani ter tako natančno začrtamo potek projekta.
2Izbira grafične predloge
Grafična predloga vaše spletne strani je vaša priložnost za odličen prvi vtis, zato je prava izbira še kako pomembna. Skupaj z vami izberemo vnaprej pripravljeno grafično predlogo, ki jo prilagodimo vašim potrebam in željam.
3Priprava vsebin za vašo spletno stran
Sedaj je čas, da pripravite vsebine, ki bi jih želeli uvrstiti na svojo spletno stran: napišete besedila, poskrbite za privlačne ponudbe in pripravite primerne fotografije. Pri izbiri fotografij vam z nekaj nasveti pomagamo mi, če pa želite, lahko v tem koraku vključimo tudi profesionalnega fotografa, ki bo poskrbel za še kvalitetnejšo grafično predstavitev (gre za dodatno ponudbo, ki ni vključena v osnovno ceno).
4Postavitev spletne strani
Medtem ko vi pripravljate vsebine, mi poskrbimo za postavitev vaše spletne strani. Ker gre za delovno verzijo, ki še ni pripravljena na obiske vaših strank, je spletna stran začasno locirana na drugem spletnem naslovu.

Če boste pri grafični podobi želeli zahtevnejše rešitve, se lahko v tem koraku v proces izdelave vaše spletne strani vključi tudi oblikovalec (gre za dodatno ponudbo, ki ni vključena v osnovno ceno).
5Vnašanje vsebin in priprava spletne strani na objavo
Čas je, da na prazno spletno stran vnesemo vse potrebne vsebine, kot so besedila, fotografije in ostale informacije. Za to poskrbimo skupaj, obenem pa teče že izobraževanje o delu s spletno stranjo; vaša nova spletna stran je namreč zelo enostavna za uporabo, zato boste z njo brez težav upravljali sami ter tako samostojno in brez dodatnih stroškov urejali vse morebitne spremembe.

Spletna stran je sedaj že prilagojena vašim željam, zato je na strani vaš logotip, podoba strani pa je z logotipom barvno usklajena.

V tem koraku poskrbimo tudi za dokončno ureditev vseh nastavitev vaše spletne strani, kot so kontaktni obrazec, zemljevid lokacije podjetja in statistika obiskov. Uredimo tudi povezavo vaše spletne strani z družabnimi omrežji. Če je vaša spletna stran namenjena uporabi v različnih državah, poskrbimo tudi za pripravo strani v več jezikih.
6Testiranje in pregled spletne strani
V tem koraku preverimo, da funkcionalnosti vaše spletne strani delujejo pravilno, in pregledamo najpomembnejše vsebine vaše strani.
7Izobraževanje o upravljanju s spletno stranjo
Vaša nova spletna stran je izjemno enostavna za uporabo, vseeno pa se boste z njo seveda morali naučiti ravnati. Pri tem vam bomo stali ob strani in poskrbeli za izobraževanje, na katerem boste dodobra spoznali vse funkcionalnosti vaše spletne strani.
8Objava spletne strani
Čas je, da vaša nova spletna stran ugleda luč sveta. Za to bomo seveda poskrbeli mi – vi pa boste v tem času verjetno polno zasedeni z občudovanjem svoje nove spletne strani.

Veliki spletni poslovnež

580 + ?

Paket je odlična izbira za vse, ki želite s spletno stranjo in predstavitvijo uporabiti naprednejše funkcije.

Gostovanje in domena

45

  • letni zakup gostovanja in domene za stran
  • plačilni pogoji: 100 % predplačila

Dodatne razširitve strani se lahko implementirajo, cena po dogovoru.

* Prva postavitev je dosežena takrat, ko je stran iz oblikovno-tehničnega vidika končana. V tej fazi ni nujno, da je končan tudi vsebinski del, za katerega skrbi naročnik.

 

Digitalna ladja, Žiga Vukčevič s.p. ni zavezanec za DDV.