Izdelava spletnih trgovin

Naj vaš posel uspe še na spletu.

Izdelava spletnih trgovin

Želite zaslužiti s prodajo na svetovnem spletu?

Dandanes se večina trgovanja odvija na svetovnem spletu – če svoje izdelke še vedno prodajate le v klasičnih trgovinah, izgubljate velik del prometa. Spletno trgovanje se namreč dogaja tukaj in zdaj, poleg tega pa ima številne prednosti, ki jih klasična trgovina ne ponuja. Spletna trgovina je tudi odlična rešitev za začetek novega posla, saj so začetni stroški relativno nizki. Preskok na splet je preprost in enostaven, vaše poslovanje pa bo s tem občutno razširilo svoja krila. Večji promet, večji obseg strank in višji dobički – z eno samo preprosto potezo. Oglasite se nam – ponujamo vam izvedbo vrhunskih spletnih trgovin, ki stranke privabijo in zadržijo. Vaša spletna trgovina je namreč odlično orodje, s pomočjo katerega lahko v najkrajšem možnem času okrepite in nadgradite svoj posel.

Oglasite se nam – s svojimi idejami bomo pripluli do vas in vam pomagali do večjih uspehov.

  • skratek_thumb
  • bovha_thumb
  • skodelica_caja
  • biroplus_thumb

V 8 preprostih korakih do vaše nove spletne trgovine

Se že nekaj časa odločate za izdelavo spletne trgovine, pa za to preprosto ne najdete časa ali energije? Z našo pomočjo je celoten proces precej bolj enostaven – do nove spletne trgovine vas pripeljemo že v osmih preprostih korakih. Seveda vam z odličnimi idejami, koristnimi nasveti in odgovori na vsa vaša vprašanja stojimo ob strani ob prav vsakem koraku.
1Uvodni sestanek
Na uvodnem sestanku se pogovorimo o vaših željah in vam predstavimo rešitve, ki kar najbolj ustrezajo vaših potrebam. Skupaj z vami določimo cilje, roke in obveznosti obeh strani ter tako natančno začrtamo potek projekta.
2Izbira grafične predloge
Grafična predloga vaše spletne trgovine je vaša priložnost za odličen prvi vtis, zato je prava izbira še kako pomembna. Skupaj z vami izberemo vnaprej pripravljeno grafično predlogo, ki jo prilagodimo vašim potrebam in željam.
3Priprava vsebin za vašo spletno trgovino
Sedaj je čas, da pripravite vsebine, ki bi jih želeli uvrstiti v svojo spletno trgovino: določite kategorije izdelkov, napišete besedila in opise izdelkov, uredite cene in pripravite primerne fotografije.
4Postavitev spletne trgovine
Medtem ko vi pripravljate vsebine, mi poskrbimo za postavitev vaše spletne trgovine. Ker gre za delovno verzijo, ki še ni pripravljena na obiske vaših strank, je spletna trgovina začasno locirana na drugem spletnem naslovu.

Če boste pri grafični podobi želeli zahtevnejše rešitve, se lahko v tem koraku v proces izdelave vaše spletne trgovine vključi tudi oblikovalec (gre za dodatno ponudbo, ki ni vključena v osnovno ceno).
5Vnašanje vsebin in priprava spletne trgovine na objavo
Čas je, da v prazno spletno trgovino vnesemo vse potrebne vsebine, kot so besedila, kategorije izdelkov in izdelki. Za to poskrbimo skupaj, obenem pa teče že izobraževanje o delu s spletno trgovino; vaša nova spletna trgovina je namreč zelo enostavna za uporabo, zato boste z njo brez težav upravljali sami ter tako samostojno in brez dodatnih stroškov urejali vse morebitne spremembe.

Spletna trgovina je sedaj že prilagojena vašim željam, zato je na strani vaš logotip, podoba strani pa je z logotipom barvno usklajena.

V tem koraku poskrbimo za dokončno ureditev vseh nastavitev vaše spletne trgovine, kot so plačilne metode, poštnina, davčna pravila in beleženje statistike. Uredimo tudi povezavo spletne trgovine z družabnimi omrežji. Če je vaša spletna trgovina namenjena uporabi v različnih državah, poskrbimo tudi za pripravo trgovin v več jezikih.
6Testiranje in pregled spletne trgovine
Ko so vse vsebine skrbno vnesene v vašo spletno trgovino, je čas za zadnji pregled. V tem koraku preverimo, da funkcionalnosti vaše spletne trgovine delujejo pravilno, in pregledamo najpomembnejše vsebine vaše trgovine.
7Izobraževanje o upravljanju s spletno trgovino
Vaša nova spletna trgovina je izjemno enostavna za uporabo, vseeno pa se boste z njo seveda morali naučiti ravnati. Pri tem vam bomo stali ob strani in poskrbeli za izobraževanje, na katerem boste dodobra spoznali vse funkcionalnosti vaše spletne trgovine (vodenje naročil, vodenje računov, nadzor pošiljk, pregled poročil ...).
8Objava spletne trgovine
Čas je, da vaša nova spletna trgovina ugleda luč sveta. Za to bomo seveda poskrbeli mi – vi pa boste v tem času verjetno polno zasedeni z občudovanjem svoje nove spletne trgovine.

Paketi in cenik

Veliki spletni trgovec

980 + ?

Paket je odlična izbira za vse, ki želite imeti razširjeno spletno trgovino.

Gostovanje in domena

45

  • letni zakup gostovanja in domene za trgovino
  • plačilni pogoji: 100 % predplačila

Bolj specifične razširitve za trgovine se lahko implementirajo, cena po dogovoru.

* Prva postavitev je dosežena takrat, ko je trgovina iz oblikovno-tehničnega vidika končana. V tej fazi ni nujno, da je končan tudi vsebinski del, za katerega skrbi naročnik.

 

Digitalna ladja, Žiga Vukčevič s.p. ni zavezanec za DDV.