Spletno oglaševanje

Vaš posel v središču pozornosti.

Spletno oglaševanje

Si želite, da bi vas našlo več strank?

Spletno oglaševanje je odličen način, da na svojo spletno stran ali v svojo spletno trgovino privabite še več potencialnih strank. Kakovostna spletna stran ali spletna trgovina namreč nudi odlično osnovo za zagon vašega posla, da pa bi zares izkoristili vse njene potenciale, vam priporočamo spletno oglaševanje z Google AdWords.

AdWords je storitev podjetja Google, ki omogoča oglaševanje na spletnih straneh. Gre za najbolj priljubljen servis za spletno oglaševanje, njegova prednost pa je predvsem v tem, da lahko sami izberete ključne besede, s katerimi želite oglaševati, pa tudi najvišjo vsoto denarja, ki jo želite porabiti.

Osnovne cene paketov vključujejo pripravo oglaševalske akcije, nato pa se sami sproti odločate, koliko denarja boste namenili samemu oglaševanju. Spletno oglaševanje s storitvijo Google AdWords je namreč plačljivo glede na zanimanje potencialnih strank za vaš oglas, zato lahko strošek oglaševanja sproti prilagajate in tako ohranjate nadzor nad porabljenim denarjem.

Paket spletnega oglaševanja za spletno stran

120

Paket vsebuje izdelavo ene oglaševalske akcije z več ključnimi besedami in oglasi za iskalno omrežje. Po potrebi lahko pripravimo tudi več oglasnih skupin in izdelamo razširitev oglasov.

  • Bonus: kupon za oglaševanje v vrednosti 60 EUR za nove AdWords račune

Paket spletnega oglaševanja za spletno trgovino

320

Paket vsebuje izdelavo do treh oglaševalskih akcij; v vsaki pripravimo oglasne skupine z več ključnimi besedami ter oglase za iskalno in prikazno omrežje. Izdelamo tudi razširitev oglasov.

  • Bonus: kupon za oglaševanje v vrednosti 60 EUR za nove AdWords račune

Dodatne možnosti

Vzpostavitev povezave AdWords z Google Analytics: 80 EUR
Vzpostavitev ponovnega trženja: 80 EUR

 

Digitalna ladja, Žiga Vukčevič s.p. ni zavezanec za DDV.